"Psi so čudeži s šapami." Susan Ariel Rainbow Kennedy

Css Template Preview
Agility - AGILITY

Začetek tečaja agility: Tečaj poteka skozi celo leto. 

Časovna razporeditev treningov: Tečaj agility obsega najmanj 15 srečanj po 90 minut teoretičnega in praktičnega dela. Treningi so 1x tedensko po eno uro. Treningi agility tečaja so enkrat na teden v večernih urah med tednom.

Cena tečaja agility: Začetni tečaj : 130 eur + 20 eur članarina, nadaljevalni tečaj: 120 eur + članarina

Kdo se tečaja lahko udeleži: V tečaj agilitya sprejemamo vse vodnike in pse. Zaželjeno je predhodno obiskovanje tečaja B-BH. V tečaj agility se lahko vpišete tudi brez B-BH izpita pogoj je le volja do dela tako psa kot vodnika. 

Program dela: učenje osnov agiliya, učenje premagovanja različnih ovir in premagovanja parkurja. Težavnost parkurja se stopnjuje v nadaljevalnem tečaju. 

Izpit: Izpiti za agility se opravljajo na tekmovanjih. Udeležba na izpitu je mogoča po končanem nadaljevalnem tečaju agilitya kjer se pripravljamo na tekmovanja. 

Prosti treningi agilitya: KD Kamnik omogoča vsem svojim članom tudi proste treninge agilitya v času prostega vadbišča. Dostop do ovir in proste treninge imajo vsi tekmovalci KD Kamnik ter člani, ki ste s svojim psom uspešno opravili izpit B-BH ter društveni izpit agilitya in ste se vsaj trikrat uspešno uvrstili na tekmovanje v agilitya.

Tekom poletja na društvu izvajamo skupne treninge agilitya in rally obedienca in sicer med tednom ob večernih urah. Pogoj za udeležbo na skupnih treningih je opravljen B-BH izpit. Skupnih treningov se lahko udeležite tudi tečajniki, ki ste se vpisali v tečaj B-BH v jesenskem terminu in ste predhodno že obiskovali malo šolo.  

Za več informacij pokličite 041 724 881 - Urška ali pošljite e-mail na kdkamnik@gmail.com