"Psi so čudeži s šapami." Susan Ariel Rainbow Kennedy

Css Template Preview
OBVESTILO TEČAJNIKOM20.06.2018.

Vse tečajnike B BH obveščamo, da bo zadnji dan treninga v čertek 21.6.2018. Vse, ki ste se prijavili na izpit obveščamo, da izpiti v nedeljo odpadejo. Prosim pridite v četrtek na trening, da se dogovorimo glede podrobnosti itd. 

 

POLETNA MALA ŠOLA18.06.2018.

Vpisi v poletno malo šolo še vedno potekajo. Vpisujemo vse pasme psov od starosti 2 mesecev dalje. Pošljite nam mail na kdkamnik@gmail.com 

S TEČAJI PRIČNEMO V SREDO 4.JULIJA OB 19:00 URI NA DRUŠTVENEM POLIGONU. 

OBVESTILO TEČAJNIKOM 14.06.2018.

Vse tečajnike male šole obveščamo, da imamo trening še to soboto kot običajno , zaključek tečaja pa bo v petek 22.junija ob 19:00 uri. 


Tečajnike B-BH in višjih izpitov prosimo, da danes oziroma NAJKASNEJE v ponedeljek odddaste svoje prijavnice oziroma prijave na izpit. Prijavnica mora biti izpolnjena v celoti, vsi, ki imate rodovniške pse, morate zraven priložiti še kopijo rodovnika iz obeh strani. Izpit se plača na dan izpita in sicer v višini 30 eur. Ko bomo prejeli vaše prijavnice na izpit vam bomo poslali tudi gradivo za teoretični del izpita. Prijavnice lahko pošljete tudi skenirane na mail ampak najkasneje do ponedeljka 18.junija! 
 

KOMENTARJI: 0
LOADING...