"Psi so čudeži s šapami." Susan Ariel Rainbow Kennedy

Css Template Preview
novice in poletna mala šola09.06.2017.

Vpisujemo v poletne tečaje male šole. S tečaji male šole začnemo 4. julija ob 18:30 uri (torek) nato pa bodo tečaji vsako sredo ob 18:30 uri. Vpišete se lahko preko kdkamnik@gmail.com 


Vse tečajnike trenutne male šole obveščamo da bo društveni izpit in konec male šole za obe skupini v petek16. junija ob 18:30 uri. 

Vse tečajnike, ki boste šli na izpit B BH in A obveščamo, da bo izpit potekal v nedeljo 18. junija s pričetkom ob 8:00 uri. Na poligon pridite pol ure prej in se seboj prinesite potne liste psov ter rodovnike in delovne knjižice v kolikor jih že imate ter 30 eur za poravnavo stroškov izpita, ki se plača KZS. 

Vse tečajnike, obveščamo, da bo v ponedeljek 12. junija ob 18:30 uri vaja urbanega okolja na kamniški obvoznici, nato pa gremo s tistimi, ki še niste oz. ne boste v nedeljo opravili društvenega izpita za B BH izpite odšli na poligon kjer bomo opravili še društvene izpite. Društveni izpiti so za vse, ki greste na izpit v nedeljo 11. junija, za tiste ki res ne morete priti pa v ponedeljek po vaji urbanega okolja. 


 

KOMENTARJI: 0
LOADING...