"Psi so čudeži s šapami." Susan Ariel Rainbow Kennedy

Css Template Preview
VPISI V TEČAJE ŠOLANJA PSOV 01.01.2017.

VPISUJEMO V VSE VRSTE TEČAJEV ŠOLANJA PSOV 

Vpišete se lahko tudi preko e-maila na kdkamnik@gmail.com 

 

PREDAVANJE ZA VSE TEČAJNIKE MALE ŠOLE IN B-BH ter ostale, ki vas zanima psihologija psov: četrtek 16.3.2017 ob 17:00 uri. PRIDETE BREZ PSOV! Ta dan praktični tečaj B BH odpade, predavanje pa je del tečaja male šole in B BH. Teoretične vsebine, ki so del strnjenega predavanja so osnova za praktično delo, zato je zaželjeno, da se predavanja udeležite - lahko skupaj z družinskimi člani, psi pa naj ta dan počivajo doma. 

 

PREDAVANJE VETERINARJA za VSE TEČAJNIKE ter vse, ki vas zanimajo tematike veterine v SOBOTO 18.3.2017 s pričetkom ob 10:00 uri na poligonu KD Kamnik: Tokrat boste svoje kosmatince pustili doma, zato pridite brez psov. Trening RO ostaja v dogovorjenem terminu, tečajniki male šole pridite brez psov, ravno tako vsi ostali tečajniki. Predavanje bo ob vsakem vremenu! 


Na našem društvu deluje strokoven tim inštruktorjev in pripravnikov z uradnimi licencami Kinološke zveze SLovenije in Mednarodne kinološke zveze.

Na društvu je mogoče opravljati tudi prevzgojo nevarnih in problematičnih psov, vključno s psi, ki so že vpisani v register nevarnih psov in imajo odločbo o zahtevani prevzgoji nevarnega psa. Dva naša inštruktorja imata uradno potrjen program za prevzgojo nevarnih psov pri UVHVVR. 

 


KOMENTARJI: 0
LOADING...